Étterem

poroszlói szálloda, kastély területén közvetlenül a park bejárata mellett, önálló épületben 200 m2-es étterem, akár 130 főt kiszolgáló konyha található, ahol helyi és tájjellegű ételeket kínálunk. A vidék mindig is nevezetes volt friss, jó minőségű mezőgazdasági termékeiről, ez a titka egészséges és bőséges fogásainknak, melyeket a környék híres borai boraival (egri és debrői borok) együtt kínálunk. Az étterem szolgáltatásait vendégeink önállóan is igénybe vehetik, de lehetőség nyílik a félpanziós ellátásra is. Vendégeinket asztalukon minden évszakban friss virág köszönti!

Az épület első emeletén 300 m2 nagyságú konferenciaterem helyezkedik el, mely igény szerint két 150-150 m2 helyiségre osztható. Vállaljuk esküvők, baráti összejövetelek, kisebb vagy akár nagyobb konferenciák és továbbképzések, tréningek teljes körű lebonyolítását. Szobafoglalással rendelkező, konferenciára vagy tréningre érkező vendégeink ingyen vehetik igénybe a konferenciatermet.

Térítés ellenében pedig a követketzők: televízió készülék, videómagnó, cd-, dvd lejátszó, projektor, vetítővászon, flipchart, internetelérés.

Látogasson el poroszlói wellness hotelünkbe.