Szolgáltatásaink

Wellness részleg jelenleg felújítás alatt van.

Ingyenesen igénybe vehetők :

beltéri medence
bográcsolásra kialakított terület
lengőteke

Térítés ellenében vehetők igénybe:

zárt parkoló
infra szauna
alpha massage
jacuzzi
masszázs
jádeköves masszázs
minigolf
kerékpár kölcsönzés
hajókirándulás a Tisza tavon

További szolgáltatásaink:
röplabdapálya
ping-pong asztalok
játszótér és játszószoba
biliárd, darts, rex,

Kényelem és nyugalom a Tisza tónál

Kényelem és nyugalomEgy családi nyaralás mindig meghitt és nyugalommal teljes – így pihennek a szülők, és a gyermekek is felszabadultabban érzik magukat, tehát mindenki könnyedén le tudja vezetni a stresszes hétköznapok során felgyülemlett feszültséget. A gyermekek az iskola és a tanulás fáradalmaitól szabadulnak meg egy kis időre, a felnőttek pedig ez idő alatt elengedhetik a munka monotonitását. Nem kell állandóan az időt nézegetni és szigorúan tartani a napirendet, és mindeközben a család közös élményekkel és emlékekkel gazdagodik.

A Poroszlói Tisza-tó Wellness és Konferencia Hotel remek közeget és megfelelő körülményeket biztosít az önfeledt családi pillanatokhoz!

A Tisza-tó az utóbbi években egyre népszerűbb nyaralóhellyé vált, ugyanis belföldi népszerűségén kívül külföldi turisták is kezdik felismerni értékeit. A Tisza-tó parti szállások meghitt és nyugodt, természetes közeget biztosítanak, messze a városok zajától, a szmogtól és az állandó rohanástól. Itt mindenki elfelejtheti a hétköznapok fáradalmait!

Ne feledje: ha Tisza-tó szállás, akkor Tisza-tó Wellness és Konferencia Hotel!

 

A tökéletes helyszín

A tökéletes helyszínLegyen szó egy pihenéssel töltött hétvégéről, családi kikapcsolódásról, konferenciáról vagy akár esküvőről, a vízpart mindig ideális helyszín.

A Tiszta-tó közvetlen közelében található poroszlói Tisza-tó Wellness és Konferencia Hotel megfelelő kényelmet biztosít üzleti konferenciák számára, remek programlehetőségekkel várja a családokat és igazi meghittséget, romantikát biztosít a párok számára.

Ha esküvőjüket tervezgetik, a Tisza-tó Wellness Hotelért rajongani fognak, ugyanis a vidék nyugalma, a kastélyszállót körülölelő kéthektáros park és a Tisza-tó varázslatos hangulatot kölcsönöz.

Ha inkább kikapcsolódnának, ajánljuk figyelmükbe a strandolási, csónakozási lehetőségeket, bátrabb személyeknek pedig az extrém vízi sportokat!

A poroszlói Tisza-tó Wellness és Konferencia Hotel biztosítja a megfelelő szállást, a wellness részleg a pihentető kényeztetést, az étterem pedig a finom falatokat!

Pihenjenek, nyaraljanak nálunk, és élvezzék a nyugalmat és a különleges programokat!

Aktív feltöltődés a Tisza-tónál

Ha egy hosszabb nyaralásra vagy csak egy hosszúhétvégére vágyunk az otthontól távol, mindenképp érdemes olyan helyet választani, ahol a különböző kényelmi szempontokon felül rengeteg olyan szolgáltatás áll rendelkezésünkre, amivel igazán teljessé tehetjük a pihenés élményét.

A megszokott hétköznapi közegből való kiszakadás alapvetően jó érzéssel tölt el minket, ez természetes. Ellenben e sokszor kevés ahhoz, hogy igazán ki tudjuk magunkat pihenni. Érdemes olyan wellness szállodát felkeresnünk, ahol a festői környezet mellett minden olyan szolgáltatást igénybe tudunk venni, ami elősegíti a feltöltődést a mindennapok fáradalmai után. Ilyenek például a különböző szaunák, masszázsok, hideg és meleg vizű medencék, de egy hajókirándulás vagy kerékpározás is remek élményt tud nyújtani, főleg ha mindezt a családunkkal végezzük.

A poroszlói Tisza-tó Wellness és Konferencia Hotel szeretettel várja Önt és kedves családját, ha szeretnének minőségi körülmények között feltöltődni és mindeközben jól szórakozni! Poroszlói szállodánkban megtalálják az önfeledt kikapcsolódás minden szükséges hozzávalóját!

 

Étterem
Esküvő
Konferencia és meeting